Karácsonyi túra Budapesten

Egy gasztronap a városban

Kultúra Budapesten

Céges születésnap csomag

Egy nap a városban vidéki cégeknek

Egy nap a városban külföldi munkatársaknak

Egyedi túra előzetesen összeállított menetrend szerint

új Prémium játékok, pazar vacsora

Kultúra Budapesten
Kukkantsatok be a kulisszák mögé
A klasszikus és a modern művészet is helyet kap a túrán, olyan vezetéssel, ami nem jár akárkinek. Öt helyszín, öt hangulat, öt történet azoknak, akik szeretnék, hogy egy budapesti céges túra a kultúráról is szóljon.

Több lehetőségből választható ki az öt helyszín. Megismerhetjük például a Bazilika rejtélyeit, vagy az Opera lépcsőjén hallgathatunk meg egy áriát. De az egyik sokak által kedvelt színházban is kipróbálhatjuk színészi képességeiket – ennél jobban semmi sem kovácsol össze egy társaságot, ráadásul a nevetés is garantált.

Egy könnyű ebéd után irány a modern művészet: egy eldugott, szenzációsan menő módon felújított kreatív bérházba látogatunk, ahol festők kapnak szállást és ellátást, hogy nyugodtan dolgozhassanak. Itt a művész segítségével készíthetnek el a résztvevők egy közös képet. Egy egyedi tárlatvezetésre is szívesen viszünk mindenkit Budapest egyik legismertebb múzeumába, vagy megismerhetjük a Müpa kulisszatitkait, ahol egy koncertet is meg-tekinthetünk a világ egyik legjobb akusztikájú termében.

A túra várható menetideje: minimum 5 óra

Csoportlétszám min/max: 12/30 (nagyobb létszám esetén egyedi ajánlat szükséges)

A túra ára/fő: 14.500 Ft+ÁFA/főtől (az ár 30 főre kalkulált)