Karácsonyi túra Budapesten

Egy gasztronap a városban

Kultúra Budapesten

Céges születésnap csomag

Egy nap a városban vidéki cégeknek

Egy nap a városban külföldi munkatársaknak

Egyedi túra előzetesen összeállított menetrend szerint

új Prémium játékok, pazar vacsora

új
Prémium játékok, pazar vacsora
Fergeteges szórakozás prémium helyszíneken
Ez a csomag azoknak ajánlott, akik szeretnék kollégáikat, jelenlegi vagy leendő ügyfeleiket elkápráztatni, de nem szeretik a feszengős vacsorákat. Ezen a rendezvényen mi garantáltan előcsaljuk mindenkiből a belül szunnyadó gyermeket.

Kétféle helyszín közül lehet választani, mindkettő rálátást biztosít a Dunára, és remek gasztronómiai kalandokat ígér. A vacsora ideje alatt - külön kérésre azon túl is - korlátlan italfogyasztás áll rendelkezésre, remek borokkal, sörökkel és üdítőkkel.

A program pedig a legszórakoztatóbb, amit csak el lehet képzelni.

Zsiros László Róbert az ország legismertebb tudományos bloggere, Youtube-csatornáján százezrek nézték az érdekes kísérleteket és fejtörőket, komoly szakmai sikereket ért el Magyarországon, Portugáliában és Hollandiában játékos megközelítésű, elgondolkoztató, ismeretterjesztő projektjeivel. Ezen az estén csapatával egy sokállomásos fejtörő-labirintussá alakítja az étterem galériáját, melyek során elgondolkoztató, talányos, néha egyénileg, máskor csak csapatban megoldható feladatok elé állítja a résztvevőket, akik akár kötetlenül is nekiállhatnak egy-egy szórakoztató feladat megoldásának, de ha akarnak, részt vehetnek a versenyen is, melynek során a problémákat leggyorsabban megoldók nyernek.

A résztvevők között, beépített emberként settenkedik Habók János, a mikromágus, aki fantasztikus trükkjeivel - bocsánat, varázslataival - kápráztatja el az embereket. Az ingujjából több száz látványos mutatványt tud kiugrasztani bármikor, és olyan feladatokat ad fel a résztvevőknek, amiket nem egykönnyen tudnak megoldani.

Felállítunk továbbá egy fogadópultot, ahol vintage lóversenyekre lehet fogadni! A tévén régi, izgalmas lóversenyfutamok mennek, a műsorvezető pedig folyamatosan fokozza az izgalmakat lelkes kommentálással, és a fogadások szervezésével: a játékosok mindenféle erőfeszítés nélkül is úgy érezhetik magukat, mintha egy viktoriánus lóversenyre kerültek volna.

A csomagba kérhető még sör- vagy borkaszinó, ahol mindenki fogadhat, mi van épp a poharában. Lehet kis tétekre menni, és a bor színére vagy cukorfokára tenni zsetonokat, de az igazán merészek a borrégiót vagy a szőlőfajtát is megtippelhetik.

A túra menetideje: minimum 4 óra, vacsorával

Csoportlétszám ajánlott minimum: 40 fő

Az esemény ára: 27.000 Ft+ÁFA/főtől (az ár 80 főre kalkulált, tartalmazza az italfogyasztást és a vacsorát. Bizonyos szolgáltatások elhagyásával az összeg csökkenthető)

A képek illusztrációk.