Karácsonyi túra Budapesten

Egy gasztronap a városban

Kultúra Budapesten

Céges születésnap csomag

Egy nap a városban vidéki cégeknek

Egy nap a városban külföldi munkatársaknak

Egyedi túra előzetesen összeállított menetrend szerint

új Prémium játékok, pazar vacsora

Referenciák - csak néhány példa…

2018 - USA-beli vegyipari vállalat

Kedvenc visszatérő ügyfelünk immár hatodik alkalommal választott minket egyedi túra szervezésére. Hatodszor is tudtunk nekik újat mutatni abban, hogyan élvehetjük legjobban a várost.

2018 - GE

Ebben az évben kétszer is szerveztünk túrákat a precizitást és minőséget szem előtt tartó vállalat számára. Mindannyian nagyon élveztük.

2018 - SOTE

32 főnek készültünk egy könnyed délutánnal, angol nyelven. A túra után megmutatták nekünk a SOTE lenyűgöző épületeit, köszönjük:)

2017 - Immochan

31 főnek készültünk egy délelőttön átívelő játékkal, majd délutáni szakmai épületlátogatásokkal, olyan helyekre bejutva, ahová egyébként nagyon nehéz.

2017 - Rigips

A cég újra megkeresett minket, ezúttal partnereknek készültünk egy szokatlan és izgalmas nappal. A téma a “festés” volt, ezért több olyan helyszínen jártunk, ahol korabeli és modern festett felületeket lehetett megcsodálni.

2016 - Meltwater

11 főt kóstoltattunk a városban, különleges helyeken, miközben megismerhették a város legizgalmasabb oldalát, és ízelítőt kaptak a történetének legjobb sztorijaiból.

2016 - Dreher

12 főnek készültünk egy meglepetés túrával, aminek része volt egy téli strandröplabdázás is.

2016 - Rigips

70 főnek készítettünk elő egy olyan budapesti túrát, ahol a cég referenciái között található épületeket látogattuk meg egy-egy különleges bejáráson. Egyedi játékokkal is készültünk, a nyertes csapat hazavihetett egy kis finomságot.

2015 - Clementine Consulting

80 fővel ünnepelte születésnapját a vállalat, kérésükre kerestünk egy lélegzetelállító kilátással rendelkező helyszínt, egy remek vacsorát és felejthetetlen játékokat.

2015 - Nemzetközi ügyvédi iroda

21 fő ismerkedett Budapest kortárs művészetének helyet adó bugyraival.

2014 - Joyce Maynard

Budapestre látogatott néhány napra Joyce Maynard egyesült államokbeli írónő és férje, Jim Barringer, és az Egy nap a városban blogot kérték fel, hogy vezesse körbe a városban a párt. Segítségünkre volt az információ, hogy minden érdekli őket, és bármire kíváncsiak. Kapcsolódó cikk: varosban.blog.hu.

2014 - Cargill Magyarország Zrt.

65 főt vezettünk körbe kedvenc helyeinken, hajózás, kolbásztöltés, és toronylátogatás is volt a programok között, na meg egy olyan kortárs művészeti hely meglátogatása, ahová kevesen juthatnak be.

2014 - Saatchi & Saatchi Hungary

38 főt kísértünk három napig, és angolul meséltünk nekik a városról. A programpontok között többek között izgalmas várbeli túra, csepeli grandiózus szabadulós játék szerepelt, na meg a romkocsmák és a bulinegyed beható megismerése.

2014 - Nemzetközi nyomtatási szolgáltatásokkal foglalkozó cég magyarországi leányvállalata

Gluténmentes túra angol nyelven, a csapat a színházi díszlet mögül egy az esti előadásra készülő színészt is megleshetett. Persze csak csendben.

2013 - Google

Harminc fő érkezett a világ minden pontjából Budapestre. Egy alternatív Budapest-túrát kértek tőlünk, ahol megismerik a város múltját, szórakoztató formában. Számukra csak a legérdekesebb sztorikat meséltük el, bemutattuk nekik a századfordulós kávéházi kultúrát, kolbászt töltöttünk, savanyúságokat kóstoltunk, és megismertük a város korabeli és kortárs művészetét.

2013 - Nemzetközi médiavállalat magyarországi leányvállalata

Az év közepén kaptunk egy kérést, hogy egy céges eseményre biztosítsuk tíz fő számára tartalmas kikapcsolódást. A túrán hajózás, bekötött szemű szusikóstoló, ritkán hallott budapesti sztorik, remek hamburgerek és kekszek, valamint egy város felett kipukkantott pezsgősüveg is szerepelt.

2013 - Magyarországi energiaszolgáltató

Egy nyereményjátékhoz kapcsolódva terveztünk felejthetetlen estét egy szerencsés baráti társaságnak. Mivel téli programról volt szó, és a résztvevők sokat sétáltak, ezért meleg alkoholos italról és izzó vasakról is gondoskodtunk egy kovácsmester részvételével.

2012 - Google

Ezen a túrán 50 főt kellett mozgatnunk egyszerre Budapesten, így két csoportra osztottuk a társaságot. Igazi laza városnézést szerveztünk, sok nevetéssel és éjszakába nyúló programokkal tettük emlékezetessé számukra Budapestet.

2012 - Nemzetközi petrolkémiai vállalat magyarországi leányvállalata

Harminc fő számára mutattuk meg, hogy mit érdemes kipróbálni a városban. A kedvenc helyeinkre vittük őket, ahol különleges programokon vettek részt, sőt egy üres színházteremben is megmutathatták, mennyire tudnak rögtönözni a színpadon.