Referenciák

(Néhány a sok közül)

2018 - 2019 - SOTE

Már kétszer is ránk esett a választás, amikor külföldi vendégeknek kellett tartalmas és izgalmas programokat kitalálni.

2019 - Aalberts

Kevesebb mint 10 főt kalauzoltunk el a zsidónegyed történelmi és gasztronómiai izgalmai között.

2018 - Waldorf iskola

Izgalmas kihívás volt középiskolai Waldorf diákoknak tartani egy játékkal, hajózással egybekötött túrát, ahol egy atomreaktort is meglátogattak, valamint más természettudományos szempontból fontos helyszíneket látogattunk meg.

2018 - GE

12főnek készítettünk elő egy kis városnézést, aminek során bekukkantottunk a Nyugati pályaudvarban található híres királyi váróba is.

2017 - Albemarle

Régóta visszatérő megrendelőink, akikkel öröm volt minden eddigi túránk. Nagyon várjuk a következő alkalmat is.

2017 - Immochan

31 főnek készültünk egy délelőttön átívelő játékkal, majd délutáni szakmai épületlátogatásokkal, olyan helyekre bejutva, ahová egyébként nagyon nehéz.

2017 - Rigips

A cég újra megkeresett minket, ezúttal partnereknek készültünk egy szokatlan és izgalmas nappal. A téma a “festés” volt, ezért több olyan helyszínen jártunk, ahol korabeli és modern festett felületeket lehetett megcsodálni.

2016 - Meltwater

11 főt kóstoltattunk a városban, különleges helyeken, miközben megismerhették a város legizgalmasabb oldalát, és ízelítőt kaptak a történetének legjobb sztorijaiból.

2016 - Dreher

12 főnek készültünk egy meglepetés túrával, aminek része volt egy téli strandröplabdázás is.

2016 - Rigips

70 főnek készítettünk elő egy olyan budapesti túrát, ahol a cég referenciái között található épületeket látogattuk meg egy-egy különleges bejáráson. Egyedi játékokkal is készültünk, a nyertes csapat hazavihetett egy kis finomságot.

2015 - Clementine Consulting

80 fővel ünnepelte születésnapját a vállalat, kérésükre kerestünk egy lélegzetelállító kilátással rendelkező helyszínt, egy remek vacsorát és felejthetetlen játékokat.

2015 - Nemzetközi ügyvédi iroda

21 fő ismerkedett Budapest kortárs művészetének helyet adó bugyraival.

2014 - Joyce Maynard

Budapestre látogatott néhány napra Joyce Maynard egyesült államokbeli írónő és azóta sajnos elhunyt férje, Jim Barringer, és az Egy nap a városban blogot kérték fel, hogy vezesse körbe a városban a párt. Segítségünkre volt az információ, hogy minden érdekli őket, és bármire kíváncsiak. Kapcsolódó cikk: varosban.blog.hu.

2014 - Cargill Magyarország Zrt.

65 főt vezettünk körbe kedvenc helyeinken, hajózás, kolbásztöltés, és toronylátogatás is volt a programok között, na meg egy olyan kortárs művészeti hely meglátogatása, ahová kevesen juthatnak be.

2014 - Saatchi & Saatchi Hungary

38 főt kísértünk három napig, és angolul meséltünk nekik a városról. A programpontok között többek között izgalmas várbeli túra, csepeli grandiózus szabadulós játék szerepelt, na meg a romkocsmák és a bulinegyed beható megismerése.

2014 - Nemzetközi nyomtatási szolgáltatásokkal foglalkozó cég magyarországi leányvállalata

Gluténmentes túra angol nyelven, a csapat a színházi díszlet mögül egy az esti előadásra készülő színészt is megleshetett. Persze csak csendben.

2013 - Google

Harminc fő érkezett a világ minden pontjából Budapestre. Egy alternatív Budapest-túrát kértek tőlünk, ahol megismerik a város múltját, szórakoztató formában. Számukra csak a legérdekesebb sztorikat meséltük el, bemutattuk nekik a századfordulós kávéházi kultúrát, kolbászt töltöttünk, savanyúságokat kóstoltunk, és megismertük a város korabeli és kortárs művészetét.

2013 - Nemzetközi médiavállalat magyarországi leányvállalata

Az év közepén kaptunk egy kérést, hogy egy céges eseményre biztosítsuk tíz fő számára tartalmas kikapcsolódást. A túrán hajózás, bekötött szemű szusikóstoló, ritkán hallott budapesti sztorik, remek hamburgerek és kekszek, valamint egy város felett kipukkantott pezsgősüveg is szerepelt.

2013 - Magyarországi energiaszolgáltató

Egy nyereményjátékhoz kapcsolódva terveztünk felejthetetlen estét egy szerencsés baráti társaságnak. Mivel téli programról volt szó, és a résztvevők sokat sétáltak, ezért meleg alkoholos italról és izzó vasakról is gondoskodtunk egy kovácsmester részvételével.

2012 - Google

Ezen a túrán 50 főt kellett mozgatnunk egyszerre Budapesten, így két csoportra osztottuk a társaságot. Igazi laza városnézést szerveztünk, sok nevetéssel és éjszakába nyúló programokkal tettük emlékezetessé számukra Budapestet.

2012 - Nemzetközi petrolkémiai vállalat magyarországi leányvállalata

Harminc fő számára mutattuk meg, hogy mit érdemes kipróbálni a városban. A kedvenc helyeinkre vittük őket, ahol különleges programokon vettek részt, sőt egy üres színházteremben is megmutathatták, mennyire tudnak rögtönözni a színpadon.