Mozgasd át magad Budapesten

El tudod képzelni, hogy az elméd és a tested is átmozoghat egyszerre? Na, ez a túra pont erre hivatott.

Rajtatok múlik: vagy egy felnőtt tudományos játszóházban, a CsoPában, esetleg a város egy feltörekvő kulturális központjában kezdünk, ahol galériák és kiállítások között sétálunk, egy-kettőbe be is tekintünk. Feladatunk pedig, hogy csapatokra osztva megtaláljuk az elrejtett célzásokat, üzeneteket, és ebből összeálljon a kép.

Ebédünk helyszínén egy újabb feladat elé állítanak minket. A válasz a sörben rejlik, az elénk kitett öt sör valamelyike ugyanis az ízében rejti a megoldást. De vajon ki tudjuk választani a helyeset?

Sok időnk itt nincs, sörhasat majd máskor növesztünk, irány a Gellért-hegy. Egy kevesek által ismert, 20 perces festői séta után elérkezünk egy olyan városi kilátóhoz, ahol turisták egyáltalán nincsenek. A réten pedig már várnak minket: a csapat egyik fele egy szabadtéri jógán vehet részt, a másik részük pedig ügyességi, logikai vagy szimplán csak szórakoztató játékokkal, zsonglőrkellékekkel, társasjátékokkal tesztelheti a képességeit.

A túra végén az egykori Tabán utolsó megmaradt épületében ülünk be a szőlőlugas alá, és egy kávéval, teával vagy fagyival zárjuk a napot.

A túra ára: 22.000 Ft+ÁFA/főtől

A túra magyar vagy angol nyelvű (egyéb nyelvekre történő fordítás megoldható)

Kérd egyedi ajánlatunkat