Prémium játékok, pazar vacsora

Azoknak, akik egy helyben szórakoznának, de azért élveznék a városi nyüzsgést is.

Ez a csomag azoknak ajánlott, akik szeretnék kollégáikat, jelenlegi vagy leendő ügyfeleiket elkápráztatni, de nem szeretik a feszengős vacsorákat. Ezen a rendezvényen mi garantáltan előcsaljuk mindenkiből a belül szunnyadó gyermeket.

A terem egyik fala tiszta üveg, rálátással a Dunára, ráadásul remek gasztronómiai kalandokat ígér. A vacsora ideje alatt - külön kérésre azon túl is - korlátlan italfogyasztás áll rendelkezésre, remek borokkal, sörökkel és üdítőkkel.

A program pedig a legszórakoztatóbb, amit csak el lehet képzelni.

Ezen az estén egy sokállomásos fejtörő-labirintust alakítunk ki, melyek során elgondolkoztató, talányos, néha egyénileg, máskor csak csapatban megoldható feladatok elé állítjuk a résztvevőket, akik akár kötetlenül is nekiállhatnak egy-egy szórakoztató feladat megoldásának, de ha akarnak, részt vehetnek a versenyen is, melynek során a problémákat leggyorsabban megoldók nyernek.

A résztvevők között, beépített emberként settenkedik a mikromágus, aki fantasztikus trükkjeivel - bocsánat, varázslataival - kápráztatja el az embereket. Az ingujjából több száz látványos mutatványt tud kiugrasztani bármikor, és olyan feladatokat ad fel a résztvevőknek, amiket nem egykönnyen tudnak megoldani.

Felállítunk továbbá egy fogadópultot, ahol vintage lóversenyekre lehet fogadni! A tévén régi, izgalmas lóversenyfutamok mennek, a műsorvezető pedig folyamatosan fokozza az izgalmakat lelkes kommentálással, és a fogadások szervezésével: a játékosok mindenféle erőfeszítés nélkül is úgy érezhetik magukat, mintha egy viktoriánus lóversenyre kerültek volna.

A program ideje: minimum 4 óra, vacsorával

Csoportlétszám ajánlott minimum: 40 fő

A program ára: 29.000 Ft+ÁFA/főtől (az ár 80 főre kalkulált, tartalmazza az italfogyasztást és a vacsorát. Bizonyos szolgáltatások elhagyásával az összeg csökkenthető)

A program magyar vagy angol nyelvű (egyéb nyelvekre történő fordítás megoldható)

Kérd egyedi ajánlatunkat